Ädelost kyckling – sååååå gott!
En jättegod och enkel kycklinggryta!
4 portioner
100 gram smör
3-4 kycklingfiléer
1 purjolök, skivad i tjocka (2cm) skivor
1/2 broccoli, i bitar
2 dl grädde
3 dl creme fraiche
1-2 pkt kvibille gräddost
1 paprika, i skivor
Gör så här:
- Smält lite av smöret i en stekpanna och stek purjolöken, lägg över i en gryta.
- Lägg i mera smör, skär kycklingen i bitar och bryn lite åt gången i smöret och lägg över i grytan.
- Tillsätt broccoli, grädde, creme fraiche och ädelost i grytan och sjud på medelvärme i ca 15 minuter.
- Lägg i paprika på slutet och låt bli varm.
- Servera med sallad.
Kyckling, purjo, grädde och ädelost! Allt är ju jättegott var för sig – om man blandar de så kan det ju inte bli annat än supergott! Måste testa detta recept! Tack Monique för alla goda recept du delar med dig av.