Tips på LCHF pizzatopping – rekommenderas varmt

2014-09-25 15:35     2 Kommentarer    Kategori: Kött / Fläsk / Korv, Kyckling

Att göra en pizza fast att man äter LCHF är enkelt, och gott. När man gjort hela pizzan med alla goda saker på den, in i ugnen och gräddas. MEN sen när jag tar ut pizzan har jag på färsk ruccola och avokadobitar. DET är så otroligt färskt och gott! Rekommenderas varmt!

IMG_4713

Pizzabotten (från min bok)

2 dl riven ost
2 ägg

Eller alternativet med mindre ost

1 dl riven ost
1 dl riven blomkål
2 ägg

(Denna mängd räknas per portion ungefär).

In i ugnen i ca 20 min, så att botten blir krispig. På med lite tomatpuré och sedan topping. Tillbaka i ugnen och gräddas till osten smält… Till sist på med den sista toppingen, ruccola och avokado! Njut o ha en härlig helg snart… <3

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

2 Kommentarer + Kommentera

  • Ringla sedan över litet tryffelolja och… BANG, du är i himlen! =)

    • Åh så gott! Älskar tryffelolja! Tack för tips 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »