LCHF tacopaj

2013-10-28 14:20     3 Kommentarer    Kategori: Kött / Fläsk / Korv

20131028-132448.jpg

LCHF tacopaj

Detta recept var med när jag tog hem matkasse från bramathemma.se – och det var såååå gott så jag måste ju bara dela med er! Hela familjen åt och njöt!

4 port

4 ägg
100 g philadelphiaost
150g riven hårdost
1 msk fiberhusk
1 dl vispgrädde
300g blandfärs
egen blandade tacokryddor
2 dl creme fraiche
200g tomater

Värm ugnen till 225°C

Smörj en pajform med smör. Vispa ihop ägg, philadelphiaost och hälften av den rivna osten, fiberhusk och hälften av grädden.
Häll över smeten i en pajform och grädde i ca 15-20 minuter i ugnen.

Stek färsen i smör och krydda med tacokryddor. Ta ut pajbotten och låt svalna.
Blanda creme fraiche och resten av grädden. Häll färsen i pajformen och bred över creme fraiche röran.Skiva tomater och lägg dem på pajen och strö sedan över resten av osten.
Ställ i ugnen i 20 minuter.

Servera med en grönsallad

 

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

3 Kommentarer + Kommentera

  • Jag lyfter på kepsen och bugar! Detta ska göras i en långpanna vid nästa baluns.
    Tack,tack för tips!

    Men vad finns i taccokrydda?

    • Men oj, glömde ju länka! Men nu finns länken till egen tacoblandning på plats! Lycka till! 🙂

      • Tackitack!

        Från Ethel i Bôrgvik.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna en kommentar tillEthel Loberg

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »