LCHF tacopaj
LCHF tacopaj
Detta recept var med när jag tog hem matkasse från bramathemma.se – och det var såååå gott så jag måste ju bara dela med er! Hela familjen åt och njöt!
4 port
4 ägg
100 g philadelphiaost
150g riven hårdost
1 msk fiberhusk
1 dl vispgrädde
300g blandfärs
egen blandade tacokryddor
2 dl creme fraiche
200g tomater
Värm ugnen till 225°C
Smörj en pajform med smör. Vispa ihop ägg, philadelphiaost och hälften av den rivna osten, fiberhusk och hälften av grädden.
Häll över smeten i en pajform och grädde i ca 15-20 minuter i ugnen.
Stek färsen i smör och krydda med tacokryddor. Ta ut pajbotten och låt svalna.
Blanda creme fraiche och resten av grädden. Häll färsen i pajformen och bred över creme fraiche röran.Skiva tomater och lägg dem på pajen och strö sedan över resten av osten.
Ställ i ugnen i 20 minuter.
Servera med en grönsallad
Jag lyfter på kepsen och bugar! Detta ska göras i en långpanna vid nästa baluns.
Tack,tack för tips!
Men vad finns i taccokrydda?
Men oj, glömde ju länka! Men nu finns länken till egen tacoblandning på plats! Lycka till! 🙂
Tackitack!
Från Ethel i Bôrgvik.