LCHF stuvad pytt-i-panna – sååå gott!

2012-05-22 23:52     Kommentera    Kategori: Kött / Fläsk / Korv


Ikväll blev det stuvad pytt-i-panna, det var verkligen gott! Vad är pytt-i-panna egentligen?

Enligt Wikipedia:Pyttipanna eller pytt i panna, är en maträtt som brukar räknas som svensk husmanskost. Bitar av potatis utgör stommen i denna rätt och blandas med grovhackad lök, köttbitar till exempel från nöt och fläsk, korvbitar eller köttbullar. Ofta är bitarna i pyttipannan tärnade och alltihop steks i varm stekpanna. En portion pyttipanna serveras traditionellt med stekt ägg eller rå äggula.

Så här var det, dock utan potatis & köttbullar och med grädde på slutet, för att få den krämig och ‘stuvad’! Supergott!

‘Receptet’ kommer!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »