Bön- & baconlåda
Enkelt och gott. Detta är en del jag kallar för snabbmat!
4 portioner
2 lök
2 paket bacon
5 champinjoner
1 påse frysta hericot verts
salt
cayenne peppar
persilje
currypulver
paprikapulver
2 msk vinäger
2 dl grädde
2-3 dl creme fraiche
2 dl riven ost
50 g smör
Smält smör och stek bacon. Hacka eller skiva löken och stek med när baconet börjat få färg. Skiva champinjoner och stek även dessa med i 5 minuter. Lägg i hericot verts och rör runt.
Tillsätt kryddor och grädde och creme fraiche. Låt puttra några minuter. Blanda i riven ost och servera. Gärna med sallad och tomater.
Etiketter:LCHF
Hej! Va glad jag är som hittade din sida och detta recept när jag snabbt ville ha ett bra tips. Supergott var det!!
Finns olika stora påsar haricot verts. Hur många gram använde du?
Oj! Det är den mindre variant av påse. Är inte hemma så kan tyvärr ej kolla…
Tack för svaret. Gillar dina recept har båda dina böcker och lagar mycket mat från dem.