Morgonkaffe

2013-07-31 9:15     2 Kommentarer    Kategori: Måltider

20130730-152949.jpg
Nu kör jag PF igen… Skönt att komma igång innan jag är tillbaka på jobbet, för där fungerar det toppen!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

2 Kommentarer + Kommentera

 • Hej Monique!
  Jag har just köpt två av dina böcker. “Lchf på riktigt” och “Lchf för hela familjen”. Tack för jättebra böcker! Jag ska nu försöka att få hela familjen att bli nyttig och må bra! Jag har några funderingar. Kör nu med dina menyer från “Lchf på riktigt”.
  Jag dricker fettkaffe på morgonen, och undrar hur många koppar man får lov att dricka. Innan LCHF drack jag två muggar vanligt kaffe varje morgon. Tycker om kaffe – fast det är ju kanske inte så sunt… Tänker att det kan blir för mycket fett om jag gör två koppar fettkaffe. Vad säger du? Ska jag dricka en kopp utan fett?
  Undrar också om tanken är att jag ska äta hela dagsmenyn även om jag känner mig mätt. Har skett att jag “råkat” förskjuta kaffet till lunchtid, lunchen till middag osv.
  Tacksam för svar och tack för fina böcker och fin blogg! Ha en fortsatt fin sommar!

  MVH Anna:-)

  • Tack, kul att du gillar böckerna! Varje mugg med fettkaffe är som en ‘måltid/mellanmål’. OM du/ni vill viktminska då ska ni inte äta måltider eller mellanmål i tid och otid utan 2-3 mål om dagen. Så ta hellre då svart kaffe däremellan! Om du är jättehungrig så funkar det ibland som mellanmål givetvis!
   Du ska inte äta om du är mätt! Det är svårt att skriva dagsmenyer då alla är individuella. En person, man, mend 30kg övervikt skulle säkert behöva mera än det som står, och en kvinna med 3 kg att bli av med skulle behöva äta mindre. Men är du mätt – sluta att äta då! Ät aldrig i förebyggandesyfte! 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »