LCHF knäckebröd dags

2013-04-16 20:13     4 Kommentarer    Kategori: Måltider

20130416-201223.jpg

Handlade o nu bakat knäckebröd m lök i, så galet gott!!!!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

4 Kommentarer + Kommentera

  • När jag gör dem så blöter jag händerna i kallt vatten och smetar ut på bakplåtspapper. Brukar få blöta dem ett par gånger. När jag smetat ut allt tar jag en sån där insskrapa i plast och trycker in kanterna så de inte bränns. Gräddar 30 min, tar ut och skär med pizzaskärare. Då är det bara att bryta lätt när det är klart och det blir fina fyrkantiga rutor.

  • Hej Monique!

    Jag undrar om du har något tips på vad man kan stoppa i magen när man har fått magkatarr?

    Jag har ätit lchf 2 år men nu spelar de ingen roll vad jag stoppar i magen. Även vatten gör ont.

  • Hej Mia!
    Jag brer ut mitt fröknäcke med en mjuk slickepott på ett silikonbakpapper. Skär sedan i rutor med slickepotten. Efter ca en timme klipper jag där jag skurit( De flyter ihop lite) och vänder dem upp och ner. Får dem alltid tunna och härligt knapriga.
    Med vänlig hälsning Inger.

  • Bakade också fröknäcke nyligen, men de är så goda så jag måste begränsa mitt intag, barnen älskar dem också, brukar ha flingsalt uppe på dem, mums

    Kavlar du dina knäcke mellan två bakplåtspapper eller lägger du ut så högar på plåten som du plattar till?

    tycker det är svårt att få till tjockleken på dem, kavlar jag blir de oftast för tunna och plattar jag till med fingarna för tjocka

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »