LCHF julskinka – kokning

2014-12-17 12:10     Kommentera    Kategori: Högtider, LCHF Högtider

IMG_8912.JPG

Jag köpte en okokt skinka inför julen (brukar göra så)… Och tänkte lite utanför ramen!
Jag hade på olika pepparsorter, några kanelstänger och lite clementinklyftor och lite skal. In i folie och i ugnen @ 170°C… Termometer istoppat halvvägs och när den visade 60 grader tog jag ur skinkan och lät den stå på bänken kvar i folie tills den visade 70°C. Sen öppnade jag det underbart doftande paketet och gjorde rent skinkan från nät och svål.

Klar för griljering i morgon, ja jag smakade givetvis lite! Mums!!!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »