Låter ju bra, men varför minskat fett?
Mera protein och extra krämig…. Låter toppen jue… Men varför är fettet minskat så drastiskt??? Öka istället! Kom ut med en fet och mättande keso istället! Någon behöver sätta sig in i modern forskning och även efter behov och efterfrågan (som ökar för fetare produkter)… Vakna Arla!
Mjölkprotein. Men det lär inte vara mycket. Bara genom att sänka fetthalten blir ju proteinandelen högre och så jäkla mycket skiljer det inte. Som grädde på moset har man haft i konserveringsmedel och modifierad stärkelse också.
Vanlig keso
Fett 4,0 g, kolhydrat 1,7 g, protein 13 g
Proteinkeso
Fett 1,5 g, kolhydrat 2,1 g, protein 15 g
Ingredienser vanlig keso
pastöriserad mjölk och grädde, syrningskultur, salt, ystenzym.
Ingredienser proteinkeso
pastöriserad mjölk, mjölkprotein, salt, modifierad stärkelse, konserveringsmedel (kaliumsorbat), syrningskultur, ystenzym.
http://www.arla.se/vara-produkter/produkt/?productid=7310865008060
http://www.arla.se/vara-produkter/produkt/?productid=7310865094544
1) Jag mäter inte mitt personbästa I gram
2) Extra protein…vilken sort?
Det var mina reaktioner när jag såg reklamen 🙂