God morgon!
Funderar på att ta den gamla hederliga fonduegrytan i besittning igen. Fast nu med buljong i stället för med olja. Mysigt pyssel för alla under måltiden!
Dags att handla tidningen idag, där du är omslagsflicka. Ser att du har en likadan klänning på dig, som jag också köpt 😉
Ja, men vilken olja tro? Förut hade vi majsolja men det är ju inte alls bra! Rapsolja kanske? Känns lite för lyxigt med kokosolja och dessutom så har jag bara den med kokossmak.
Fick tips att fetta upp buljongen med kokosfett och det tycker jag låter bra!
Det går alldeles utmärkt med nyårsförberedelserna. Nästa år ska jag nog oxå börja med Bullet-kaffe.
God morgon!
Funderar på att ta den gamla hederliga fonduegrytan i besittning igen. Fast nu med buljong i stället för med olja. Mysigt pyssel för alla under måltiden!
Dags att handla tidningen idag, där du är omslagsflicka. Ser att du har en likadan klänning på dig, som jag också köpt 😉
Hjälp Åse var har ni köpt klänningen. Har letat en med den färgen superlänge nu. Kram
Det var förra årets ‘julklänning’ från Ellos, har jag för mig… 😉 Har kollat nu för att lägga ut den men hittar den inte tyvärr 🙁
Men i olja är det väl jättebra? Eller? 🙂
Ja, men vilken olja tro? Förut hade vi majsolja men det är ju inte alls bra! Rapsolja kanske? Känns lite för lyxigt med kokosolja och dessutom så har jag bara den med kokossmak.
Fick tips att fetta upp buljongen med kokosfett och det tycker jag låter bra!
Rapsolja hade jag kört på! 🙂 Jag tror inte buljongen och kokosfett blandar sig dock. 🙂 Berätta sedan hur det blev… 🙂