6 kg upp!!!!

2014-08-06 9:54     3 Kommentarer    Kategori: Ketoner

Tog på mig en kjol som brukar sitta löst! MEN inte nu!!! Ställde mig på vågen och PANG 6 kg plus sedan sist jag kollade (i maj tror jag)! HJÄLP!!! Sommar, bär, mörk choklad, nötter, vin, vin, vin och viktökning är ett faktum.

Nu blir det strikt under sista semesterveckan och en tid framöver.

 

 

Jag ska börja mäta blodketoner också. Det var länge sen och minns att det gav stor hjälp. Inspiration på något sätt och motivation att fortsätta på rätt håll.

Mera om ketoner och ketos HÄR.

Vill du veta mera om fördelen med ketos och träning så kan du läsa mera om mitt möte med forskaren Jeff Volek och ämnet.

Jag ska börja imorgon, måste bara hitta min mätare i någon låda… Vill du hänga på och äta strikt så finns min online forumskurs.

Kr 544:-

Så här ser blodketonmätare ut. HÄR kan du läsa mera om ketonmätare och beställa mätare samt stickor (rätt dyrt med stickorna tyvärr).

Någon mera som mäter blodketoner?

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

3 Kommentarer + Kommentera

 • Välkommen till klubben… Min viktkurva går lite “sisådär” också just nu… Kan dock inte skylla på vare sig choklad, bär eller vin… Jag tror på lite för mycket ost, för mycket vätska och “stress”…

  /Tommy

 • Jaaa, du, med hjälp av stress och lite mycket snacksande på nötter och choklad och bär, så hade jag gått upp 6 kg på 8 månader… (januari 66 kg, augusti 72 kg).
  Men, nu är jag motiverad att ta tag i det.
  INGET mer snacksande och en vit månad (lite mycket box-rosé där ett tag…).

  Men ingen stress, bara äta riktig mat, så som man ska göra 😉

 • Oops! Skönt att höra att jag inte är ensam om att ha gått upp i vikt under sommaren. Jag hade “bara” gått upp 4,5 kg när jag ställde mig på vågen under helgen, och i morse hade jag gått ner 0,7 – bara av att ha börjat jobba och fått lite mer struktur på matintagen. Tror dock att jag ska hänga med på kursen igen, var med i vintras och det gjorde rejält mycket på vågen

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »