Mina tre små hjärtan… bra spannmålsfritt här!

2020-11-04 6:37     4 Kommentarer    Kategori: Husdjur
Oj vad hon växer, den lilla, vår Miss Lucy som vi egentligen benämnar mera som Lucybus! Vilken liten glädjespridare, på riktigt. Hon är tuff men ändå avvaktande, snabb men iakttagande, lättlärd – extremt lättlärd, iaf när hon är motiverad.  Nu är hon precis 4 månader, lilla godingen. Och livet med tre pudlar funkar finfint. Snart börjar vi valpkurs med Lucybus även om vi gjort det några ggr, men det är alltid bra när den lilla får vara med på kurs och träna.  Det är så skönt, våra tre små hjärtan får följa med mig på jobbet varje dag där de har egna bäddar och myshörna på mitt kontor, hörna är att ta i – de har hela kontoret! Våra hundar får också fantastisk bra mat, Orien som är proteinrikt och spannmålsfritt, vom (rå inälvsmat), ekologiska äggulor 3 ggr/vecka, omega-3 och ibland rå köttfärs eller kokt kyckling till maten. Lite kefir till frukost då och då samt ekologiska märgben någon gång i veckan. Livet med dessa är underbart – ville bara dela det!  Jag har en pudelsida på Instagram som heter @pudelliv om du vill veta mera om våra godingar eller följa hur vi gör med dessa små.
« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

4 Kommentarer + Kommentera

 • Monique, läs om hundfoder ”Sund hund”
  Ett barffoder. Hundarnas ursprungsmat är inte torkat foder, även om det är spannmålsfritt så är det starkt processad mat.
  Sund hund är inte billigt men innehåller allt de behöver! Det enda mina får utöver fodret är en äggula /vecka och lite rester från hushållet! Och lite godis dom är torkat hemma!

  Håller tummarna för god läkning och följer dina inlägg! Mkt ”matnyttigt” och väldigt intressanta inlägg! Tack!
  De älskar maten!

 • Läste lite om fodret, det innehåller baljväxter, har för mig att det kan ge nått problem med hjärta/kärl, kommer inte ihåg var jag hörde/läste om det. Nått du vet något om?

  • Nej, inget hört om det. Har bara hört/läst gott om Orien… Men jag kan ha fel! Hoppas inte det.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »