Husdjur och LCHF! Spannmålsfritt är bäst!

2016-09-05 19:28     Kommentera    Kategori: Husdjur

Husdjur och övervikt verkar vara ett väldigt vanligt förekommande. Vi som har hund hemma ser detta väldigt ofta när vi träffar andra hundar. Många hundägare verkar vara HELT OVETANDE om HUR det ska hanteras. Samtidigt så är den ‘vanliga’ hundmaten fylld av kolhydrater och spannmål samt att många hundägare ‘tröstmata’ sina djur med rester, bullar och annat olämpligt skräp.

14249360_10154449758116873_427019206_n

Vår blandras: Pudel, cockerspaniel, schnauzer

En bra kosthållning är toppen även för våra lurviga barn. Vi använder oss av VOM och torrfoder med märket Orien som är spannmålsfritt. Lite dyrare men OJ SÅ MYCKET BÄTTRE än det mesta andra som finns. Arragon behöver liten mängd mat samt påverkas allmänna hälsan, välmåendet, vikten, tänder och pälsen till det positiva.

Jag såg att kostdoktorn skrivit om ämnet och länkar även till hans sida och hans länk om hur en kosthållning på lågkolhydratskost kan även hjälpa ditt lurviga fyrbenta!

The Journal of Nutrition: High-Protein Low-Carbohydrate Diets Enhance Weight Loss in Dogs

Namnlöst-2-800x434

Kostdoktorn: Till och med hundar går ner i vikt med LCHF

Save

Save

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »