Hundlek & hundvänligt hotell i Stockholm

2020-01-20 8:35     Kommentera    Kategori: Husdjur

Att resa med hund, klart det går! Jag har fått frågan om hur vi hinner med hundar och att livet blir så begränsad… Vi älskar våra hundar och vårt liv passar utmärkt för att ha plats med hundar. Vi anpassar oss och gör så mycket med våra hundar. De är inkluderade i det mesta.

I helgen var vi i Stockholm. Det jag gör är att i första hand ringa runt till ‘hundvänlig’ hotell och kolla upp hur hundvänlig de egentligen är. Hotell som har hundrum räcker inte för min del som hundvänlig. Jag vill ha ett hotell som även tillåter hundar i en del av matsalen/restaurangen. Jo jo, det är ju detta med allergier, jag respekterar det. Lika gärna som det finns jordnötter i barer och på restauranger och nötallergiker. Nu är just våra hundar ganska fungerande även för den allergiska (jo vi har testat). 

I Stockholm bor vi på NOFO hotellet, där är det hundvänlig på alla sätt! Tom att hundarna har en bädd på rummet och en liten hundpåse med gotter i. Våra hundar trivs otroligt bra på hotell, flocken samlad på liten yta samt att de får sitta med när vi äter frukost osv. 

Jag har varit i Stockholm i helgen och hundarna har varit med. Dessutom finns det riktigt fina hundrastgårdar, en favorit är hundrastgården i Vitabergsparken på Söder. Alltid finns det fyrbenta vänner att leka med där!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »