Soliga tillskott

2012-01-11 10:30     Kommentera    Kategori: Hälsa & Sjukdom


Många här i norden har brist på det viktiga hormonet D-vitamin. Eftersom vi får det mest från sol, och då stark sol på sommaren så blir det brist hos oss på vinterhalvåret.
Jag tar 4000E varje dag (ibland ‘glömmer’ jag) men nu är jag igång igen.

För den som har svårt med att svälja tabletter så finns vissa D-vitaminer i pulverform i kapslar, då kan du öppna den och blanda pulvret i maten, eller på en sked med fett, tex bregott, majonnäs. D-vitamin ska intas i samband med fett helst (måltid).

HÄR beställer jag mina d-vitaminer…

Just nu pågår även en omega-3 kampanj som jag gick på iaf! Det behövs alltid omega-3 kapslar, så även om jag har en hel ny oöppnad burk hemma så köpte jag nya nu. Bra pris för två burkar 369:-!

Läs mera om kosttillskott.

Min lilla dotter tog omega-3 kapslar under julen, men en morgon så ‘fastnade’ den lite… Nu är hon tillbaka på flytande. Men det funkar ju bra, smakar inte så gott bara! :)Hon får eskimo omega-3 den för vuxna, eftersom den ‘barnvänliga’ varianten, (som med alla barn kosttillskott, är smaksatt och sötad) och den har även omega-6 i sig. Vill inte ha det till henne.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »