Ekologiskt i första hand

2017-01-18 9:05     Kommentera    Kategori: Hälsa & Sjukdom

Jag får en hel del mail kring kostnader och levnadsstandard och LCHF. Jag åt inte ekologiskt innan jag började med LCHF, utan det drog med sig en helt ny värd, och framförallt – ett helt nytt intresse för vad som är bra eller mindre bra, eller rent ut sagt helt dåligt!

Jag köper så gott som allt ekologiskt numera. Allt som går att köpa det vill säga. MEN det jag lägger störst vikt på är grönsaker och frukt (till barnen) samt ägg. ALLTID eko! Jag försöker att satsla ekologiskt på resten också men är inte lika ‘strikt’ med det. Men att köpa, t.ex grönsaker som inte är ekologiska (när ekologiska alternativ finns) det händer aldrig. För mig innebär det att jag och mina nära får i oss en mängd onödiga och farliga chemikaler. Jag vill inte skrämma upp eller köra någon ‘allt eller inget’ propaganda, men för mig är detta ändå en mycket viktig fråga.

Bara lite så där, en onsdag, om hur jag gör när det gäller val av råvaror…

Ha nu en bra onsdag och ät väl! <3

Save

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »