Behandling på Karlstads kirurgiska laserklinik

2016-03-01 13:55     Kommentera    Kategori: Hälsa & Sjukdom

Då var det dags för min andra behandling på Karlstads Kirurgiska Laserklinik…
Jag behandlas för båda aktinisk keratos och rosacea! Denna behandling var med fokus på rosacea. Den andra behandlingen kommer längre fram (troligen hösten) då det blir för tuffta att göra båda samtidigt.

Laser är ett mycket effektivt sätt att behandla ytliga blodkärl… Det gör ont, det kan jag inte säga något annat om, men det går väldigt fort. Och personalen på kliniken är helt underbara. Empati i denna bransch är a och o!

Det är inte lätt att lägga ut dessa bilder, fåfäng som jag är och alltid sminkad. MEN jag får så mycket mail om just mina behandlingar och besvären med huden. Så kan jag hjälpa eller inspirera EN till person så är jag glad. Jag minns själv hur jag sökte information och bildbevis när jag först upptäckte mina hudbesvär.

  

Karlstad Kirurgiska Laserklinik är förutom mycket serviceminded, en jättefin och vacker miljö. Kristallkronor, kaffe och härliga golvmattor. Känslan är värme och omtanke. Vilket för mig, som är känslomänniska, är av enorm vikt.

Bilden nedan är precis efter behandlingen, svullen och väldig röd, och ont! Tårar i ögonen dessutom…

Nedan: En timme senare…

Nedan: Kvällen samma dag som behandlingen. Hett och svullet.

img_3787

Nedan: Nästa morgon (dagen efter)

Nedan: Två dagar efter…

Nedan: 4 dagar senare och sminkad dock… Dessutom solglasögon… men mycket nöjd! Förut lyste verkligen det röda genom sminket också.

  

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »