Viktminska med LCHF

2015-12-27 13:34     2 Kommentarer    Kategori: Forum

I det nya året kommer jag dra igång en ny omgång LCHF forumskurs! Vill du vara med? Få pepp, inspiration och personliga kostråd? Då kanske detta är något för dig… Webkursen pågår under 4 veckor!

START 27/1 – 2016

forumnyttj

 

Den Webbaserade kursen lägger stor vikt på fokus och ändrade matvanor. Tips på menyer, mat och hur man ska tänka inför frestande stunder. Med daglig support från mig är målet att du ska känna dig stärkt i dina val, inspirerad till bra mat, fokuserad på dina behov, och inspirerad att göra det bästa för dig och din kropp!

Du lär dig att leva med den nya livsstilen, njuta och må bra. Forever!

Jag erbjuder en unik LCHF kurs med möjlighet för den som vill att samtidigt köra den populära dieten 5:2!  Då jag redan kört 17 omgångar forumskurs med över 410 deltagare, vet jag att det här konceptet fungerar riktigt bra.

Det som är annorlunda med den här kursen är att du har möjlighet att vara med i ett slutet forum med andra som går kursen. I forumet kan du (om du vill) dela med dig av dina matdagar, i dagboksform, få feedback från andra deltagare och från mig så gott som dagligen, och ta del av andras tips och recept.

Du kan även skriva öppet i forumet och prata med andra som också går kursen. Jag är självklart personligen med i forumet och peppar och ger tips till just dig!

Ämnen som tas upp förutom din matdagbok är: Ketoner, Träning, Bulletkaffe/fettkaffe, Diabetes, Platåer, Vikt, Familjen, Strikt ätande, Vin/alkohol, 5:2 periodisk fasta med mera.

Läsa mera här!

Anmäld dig här!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

2 Kommentarer + Kommentera

  • Hej. Hur länge håller kursen på?

  • Hejsan. Är kursen upplagd efter 5:2 eller kan man följa den och äta samma varje dag?

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »