NY LCHF forumskurs…

2014-02-05 9:32     Kommentera    Kategori: Forum

Jag erbjuder personlig kostrådgivning under 4 veckor via min LCHF forumskurs! Den har varit otrolig populär under 2013 och så fortsätter det. Riktigt kul tycker jag, och många härliga personer får jag ‘möta’ i cybervärlden!

Vill du ha peppning, komma igång, få en kickstart, ha lite kolla på kosten eller lära dig mera om 5:2 så kan detta vara något för dig. Vill du minska i vikt, få kontroll på kostvanor och ha kontakt med andra i liknande situation så är LCHF forumet toppen. Det är ett slutet forum där du som är med får din egen matdagboksflik att fylla i och ställa frågor till Monique eller ‘umgås’ med andra i forumet.

kurs marsJNU dessutom till reducerat pris!!!

Under senaste kursen fick jag denna kommentar precis:

AnnKatrhinForumj

Lite tydligare så står det bla:“Är så fascinerad över att allt går så lätt, men det kanske blir så när kroppen slipper bära på en massa extravikt. Jag har nog inte riktigt förstått att jag faktiskt har minska en massa i vikt, men det kanske blir så när man kämpat och kämpat under många år utan minsta resultat. Och så helt plötsligt, när man tar hjälp av en härligt peppande Monique, börjar kilona rasa av en utan någon större ansträngning, bara genom att äta god mat!”

Nu är det 150Kr i rabatt, vårspecial!!!! Passa på och anmäl dig då det är begränsat med platser!

HÄR KAN DU LÄSA MERA!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »