Lycka med LCHF forumet

2014-06-09 8:22     Kommentera    Kategori: Forum

Ibland så vill jag ju bara dela med mig av goa kommentarer på mitt LCHF forumskurs! Jag blir ju så otrolig glad själv när jag ser hur mina kursare beskriver deras vardag och hur forumet hjälper dem!

forum maj 2j2

“Måste bara säga WOAH!!! Trots tårta och cocosmazarin i veckan stod vågen på 1,5kg MINUS. Sammanlagt -4,1 kg på 2 veckor, ändå har jag ätit gott och sällan varit hungrig. Tacka forumet för det!”

 

forum5j3

“Ja, jag börjar förstå bättre nu än innan, detta forum är så bra du peppar och förklarar så man förstår och skulle man fuska någon gång så är inte det hela världen utan då förklarar du vad som kan komma att hända i kroppen efter ett fusk, man fröstår då allt så mycket bäggre.
Heja detta forum och tack Monique för att du har detta för oss, alla som ska börja med LCHF borde vara med i ett av dina forum för att förstå rätt från början.”

kurs maj 25:5j

“Det känns helt otroligt att en vecka har gått, jag hade aldrig klarat det utan den här kursen. Dels är man ju snål när man betalat pengar men också att man känner nån slags ‘jag ska väl klara detta när andra gör det’. Allvarligt så har jag under denna korta tid äntligen börjat greppa hur man verkligen lever ett lchf-liv och redan börjar det synas och kännas. Jag tänkte starta verje vecka med vikt och midjemått – övriga mått sparar jag till sist!!”

kurs3j6

“Alltså, jag fattar inte riktigt var denna vecka tagit vägen – längesedan jag mådde så här gott. Summerar man veckan så är godissuget borta men jag kan komma på mig själv att jag skulle vilja åt känslan av att tugga i en seg godis. Men det går väl över det också.

Startvikt 81,5 kg – nu väger jag 79,0. Alltså jag förstår ju att kroppen kanske släpper lite extra i början med vilken sporre det blir. Har inte varit nere på 70 nånting på 2 år!!!!!!”

rec.söndagJ1j4

“Vet du, att det här forumet och DU är det b ästa som hänt mig, och dessutom i precis rätt tid i mitt liv 🙂 🙂 🙂
Har alltid känt mig lite ensam med mitt kämpande, men nu känns det som om jag har hittat rätt med likasinnade. De få jag träffar på runt om i min vardag, som har testat LCHF ger upp och försöker förklara för mig att det inte funkar….
Maken, hunden och jag drog upp på 3 km jogg i skogen, nu tror jag det får blie en fettkaffe. Tack!

res3j

“Jag är verkligen nöjd med kursen, perfekt upplägg, personlig respons (då vill man vara 100% ärlig med vad man äter) och andra att få lite tips och trix ifrån. Jag har velat hoppa på detta förut men tyckte att jag inte hade råd – sagt av en som åt godis för 30-40:- om dan!”

Jag hoppas ni förstår att jag vill dela med mig! 🙂

HÄR kan du läsa mera om kursupplägget! Kanske något för dig efter sommaren…?

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »