LCHF kurs med forum

2013-06-16 11:32     6 Kommentarer    Kategori: Forum

Nu är snart min näst kursomgång med LCHF forumet fullt! Riktigt roligt att det är så populärt! HÄR och HÄR kan ni läsa om flera som varit med i kursen tidigare!

NU även ingån min nya bok LCHF PÅ RIKTIGT för alla nya deltagare, personligen signerad till dig!

kursbildJVill du ha support, peppning och hjälp med din ätande under sommaren samt komma i bra form då kan LCHF kurs med forum vara något som passar just dig! Är du gammal kursare så finns det möjlighet att vara med till rabatterat pris… Maila mig då!

Välkommen du med!

 

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

6 Kommentarer + Kommentera

 • En fråga ang köttfärssåsen på sid 43, ur din senaste bok.Ska det verkligen inte vara något salt eller peppar i? Tyckte inte att det smakade någonting utan.

  Gillar verkligen din blogg och kokboken men jag tycker att det är lite tråkigt att du väldigt sällan svara på frågor på bloggen. Jag vill ju även läsa svaren på andras frågor som ställs här och jag ställer en del frågor men det är inte alltid de blir besvarade.

  Vänligen
  Stina

  • OK tack för svar, då vet jag 😉

   • Varsågod! 🙂

  • Det ska vara salt och peppar med, tack för feedback. Ska se till att den ändringen kommer med i nästa tryck!

   Jag förstår att det är kul o trevligt att få personliga svar ifrån mig, och jag skulle gärna vilja svara på allas funderingar. Jag jobbar heltid under dagarna med mitt ordinarie jobb och ‘jobbar’ med bloggen och kurser kvällstid. Bloggen och hemsidan tar ungefär 3-6 timmar/dag att driva. Tyvärr finns inte tiden att svara på allas frågor då det är idag alldeles för många personliga frågor som ställs, men det är alltid bra att frågor lyfts fram, och ibland går andra läsare in för att svara, vilket jag tycker är jättekul. En av anledningarna till att jag startat kurser är för att kunna ge den som vill ha personlig vägledning från mig. Men i mån av tid så svarar jag mera än gärna så klart på era frågor på bloggen, och framförallt när jag ser frågor som jag vet kan beröra många. Men ska ta åt mig av det du säger och försöka svara lite mera ofta. Tack för din feedback Stina! 🙂

 • Vilken fantastisk resa du gjort! Jag såg på startsidan vilken förändring du gjort. Jag tycker att det är inspirerande att se hur andra lyckas!
  Jag gjorde en viktresa på 25 kilo och försöker också inspirera andra som vill nå sin trivselvikt. Det är 10 år sedan jag gjorde viktnedgången och har lyckats hålla den i princip. Jag tillåter mig att gå upp några kilon ibland, men har satt en gräns för att det inte ska dra iväg med kilon igen.
  Om nån är nyfiken på hur jag nådde välmående och trivselvikt kan ni läsa på vår blogg om livskvalité. Kika in under kategorin Kom i form våren 2013 eller här:
  http://wila.nu/2013/april/att-hitta-balansen-och-valbefinnandet.html
  http://wila.nu/2013/january/hur-gor-man-for-att-ga-ner-i-vikt-2.html

  • Tack! 🙂 Grattis till dig me!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »