Fettkaffe som gör susen

2013-04-21 13:09     1 Kommentar    Kategori: Forum

Jag måste dela med mig av en av kommentarerna i min LCHF kurs med forum. Nu minns jag inte hennes totala viktminskning men det har rört på sig rejält – och sådana här kommentarer gör att jag blir riktig glad och tror än mer på ökad fettintag!

“Jag måste ha världens sämsta tålamod! Hade bestämt mej för vägning 1 gång i veckan under dom här 4 veckorna, men när jag hade klivit upp ur sängen i morse så kände jag mej så “lätt” på något vis, så jag bara MÅSTE ställa mej på vågen. Igen! Ja och visst hade jag rätt, -0,5 kg sedan i måndags morse:))! Jag är helt chockad! Är det mitt fettkaffe som jag dricker till frukost som gör susen mån tro?
Nu måste jag göra flera hål i byxskärpet också:)!”

våg

Kursen är helt full! Men jag startar en ny omgång i slutet på maj! Snart kommer det mera om det…

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • Ja, jag gillar fettkaffet starkt. Jag blir pigg och mätt, det drar jag nytta av, både då jag jobbar mina nattpass, och faktumet att jag inte direkt är någon morgonmänniska. Jättebra att ta till, när man är lite stressad, och måste skjuta lite på matlagandet också.

    Det var i din blogg, som jag först hörde talas om det, sen googlade jag vidare, och tog upp det i forumet. Dosförslagen är många, men jag kör en matsked kokosfett, och två matskedar osaltat smör.

    I början, när jag först hörde talas om det, tyckte jag det lät lite vrickat, men jag är så nyfiken, att jag kände att jag måste testa detta, och jag tycker absolut det är toppen.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »