Storkok och resultat

2017-11-20 9:39     Kommentera    Kategori: Bönor

Efter 24 timmar i blöt har jag gjort två storkok, en med mungbönor och en med blandade bönor. Mungbönor går väldigt fort att koka därför kör jag dessa seperat. Mungbönor är min favorit, nykokta, ljumna och med salt och vitpeppar. Så otroligt gott! Och mättande.

Sen fryser jag ner bönorna i småförpackningar. Jag tar bönor lite före och lite till varje måltid. Bra för mage och tarm och mättnad. Många upplever stor viktminskning i och med bönintaget.

Jag tycker det känns bra med bönor i min vardagskost, det finns många hälsovinster. Och jag läser om fler och fler som får till sin viktminskning efter en längre platå på strikt LCHF. Men visst, det känns lite konstigt och ‘fel’ i och med ett annars mycket strikt LCHF livsstil. Det går även vissa dagar då jag inte får i mig bönor, så det blir faktiskt inte varje dag. Men nästan. Magen mår toppen och vågen pekar sakta nerråt.

Ha nu en bra vecka och happy Monday till DIG!

Save

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »