Bra LCHF böcker¸ bara att shoppa!

2011-09-01 23:25     Kommentera    Kategori: Böcker

Här är en bok jag varmt rekommenderar: Anna Halléns ‘Energibarn’! Jag har ju tänkt skriva om boken ett bra tag men det har inte blivit av.

‘Energibarn: Våra älskade skitungar’ är en bok som bör finnas i varje skolklass¸ på varje förskola¸ och i många hem. Boken ger tips och verktyg för oss vuxna om hur vi kan hjälpa energibarnen som finns runtom oss!
Den beskriver väldigt tydligt matens betydelse i barnens beteenden. Hur barn med tex ADHD¸ Apsbergers mm kan bli hjälpt genom att ändra sin kost. Världen runtom dessa barn är oftast oförstående vad gäller barnens oförmåga att fungera normalt i klassen¸ i hemmet¸ ja överallt.

Jag varmt rekommenderar boken till dig som har barn¸ till dig som jobbar med barn och till dig som själv har någon neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och växt upp utan förståelse och rätt hjälp.
Jag har läst boken¸ och jag kan starkt rekommendera den. Jag har även förhandlat fram 5% rabatt + FRAKTFRITT på hela deras sortiment till alla mina läsare via bokia.se!
Det som behövs är att uppge en rabattkod som är unik för er.
Rabbattkoden är: LIFEZONE Dessutom finns Anna’s senaste bok: LCHF för kvinnor till ytterligare rabaterat pris! Pass på…

Har du läst dessa böcker? Vad tyckte du?

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »