‘Ett sötare blod’ i handen
Igår kom min senaste laddning till bokhyllan! Ann Fernholms bok: ETT SÖTARE BLOD! I denna bok berättar Ann om hur maten vi äter kan leda till olika krämpor och sjukdomar, och HUR maten kan även göra oss friskare!
Dagens kostråd har fått världen att äta mindre fett och mera kolhydrater, men vi har blivit fetare, sjukare och pillerberoende och många sjukdomar har ökat, så som: cancer, benskörhet, diabetes, magproblem och värk i kroppen.
Vetenskapsjournalisten Ann Fernholm ‘Ett sötare blod’ fick jag möjlighet att lära känna när hon drog ihop programmet om diabetes och kost på Vetenskapens Värld och jag blev anlitad att hålla i en LCHF kurs åt ett gäng diabetiker… Ann är verkligen duktig och kunnig, men en lång, gedigen meritlista!
Missade ni vetenskapens värld så kan ni se den här, del 1:
Här kan du även BESTÄLLA BOKEN: Ett sötare blod