‘Ett sötare blod’ i handen

2012-11-27 8:05     Kommentera    Kategori: Böcker

Igår kom min senaste laddning till bokhyllan! Ann Fernholms bok: ETT SÖTARE BLOD! I denna bok berättar Ann om hur maten vi äter kan leda till olika krämpor och sjukdomar, och HUR maten kan även göra oss friskare!

20121126-230844.jpg

Dagens kostråd har fått världen att äta mindre fett och mera kolhydrater, men vi har blivit fetare, sjukare och pillerberoende och många sjukdomar har ökat, så som: cancer, benskörhet, diabetes, magproblem och värk i kroppen.

Vetenskapsjournalisten Ann Fernholm ‘Ett sötare blod’ fick jag möjlighet att lära känna när hon drog ihop programmet om diabetes och kost på Vetenskapens Värld och jag blev anlitad att hålla i en LCHF kurs åt ett gäng diabetiker… Ann är verkligen duktig och kunnig, men en lång, gedigen meritlista!

Missade ni vetenskapens värld så kan ni se den här, del 1:

DEL 2

DEL 3

Här kan du även BESTÄLLA BOKEN: Ett sötare blod

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »