Kall sommar men badat ändå, har du?

2020-08-04 9:32     Kommentera    Kategori: Båtliv

Är der rekordkallt i år, för att vara högsommar? Det känns så… Jag som åker båt för det mesta på sommaren brukar bada flitigt, även om jag inte anser mig vara fisken i vattnet! Men i år så blev det ett par dopp den varma sommarveckan i Juni men sen blev det stopp!

Nu har vi varit på västkusten i 4 veckor, helt underbart måste jag säga – premiär att vara här med båt! Och vad många fantastiska pärlor vi hittat – jag är helt såld. Hade inte den minsta aning om hur vackert det var här. Men kallt och blåsigt har det varit. Men men, jag har ändå fått till 3 dopp i havet, två på samma dag! Och inte bara fötterna, utan jag dök i! Första gången var på en promenad på en ö där jag fick ett infall, klädda av mig till underkläder och dök i – ingen handduk hade jag heller! Och satte mig på en klippa för att torka i den kylande vinden – men det var underbart. De övriga 2 ggr har varit från båten! Och verkligen helt fantastiskt!

Det är något speciellt med havet!

(Ovan – min favorit bild från sommarens båtresa! Jag bara älskar den och den bakgrunden vi hittade! Ön heter Kyrkogårdsholmen. Jo då hundarna har flytväst alltid när vi åker båt men får vara utan när vi är framme och ligger stilla.)

(Ovan, också en favorit – Hamn- & Skutholmen)

Men frågan är, har du badat i år, och i så fall vart och var det varmt eller kallt?

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »