Rullar bullar

2014-04-29 12:54     7 Kommentarer    Kategori: Barn

IMG_2161

Men inte vilka bullar som helst! Utan köttiga köttbullar. Det var många år sedan jag köpte färdiga köttbullar. Jag tänker på vilka förändringar som har skett, hemma hos mig. Alltid förr hade jag en påse färdiga köttbullar i frysen ‘bra att ha’! Men nu bara ryser jag vid tanken.

Hemligheten till saftiga köttbullar är grädde i smeten!

Visst tar det lite tid, men tid har ju alla – det handlar om bara hur man lägger upp den!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

7 Kommentarer + Kommentera

  • HA! Det ska jag oxå testa…. låter smart.
    Tack M:et…

    • Eller hur! Blev sugen att göra nya direkt! haha… Får ta det nästa gång!

  • Tack M:et det ska jag prova! 🙂

    • Bra tips eller hur! Blev jättenyfiken på dessa från M:et! 🙂

  • Ett tips: Koka upp buljong (kött- eller grönsaks-) och lägg de färdigrullade köttbullarna i den, en handfull i taget. Efter en stund flyter de upp till ytan av sig själva. Fiska då upp dem med hålslev/sked (så att de rinner av) och stek dem som vanligt. De blir liksom förseglade av sjudningen och därmed ännu saftigare och lättare att skaka runt i stekpannan utan att de faller sönder. Man kan också frysa dem direkt efter sjudning och sedan ta fram och tina/steka. Slår påsen med färdiga i frysen med hästlängder. 😉

    • TACK! Vilket kanontips! Låter ju hur vettigt som helst. Ska absolut testas!!!! TAck igen!

      • Varsågod, och stort tack till dig! Älskar dina recept — kul att kunna bidra med något tillbaka. 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »