Gardasil vaccin – NEJ TACK!!!!

2017-09-05 22:04     9 Kommentarer    Kategori: Barn, Hälsa & Sjukdom

I veckan har flera vänner bla hört av sig till mig angående vaccinet Gardasil. De minns att jag för något år sedan skrev en hel del om varför jag valde bort detta vaccin till min dotter.

Sedan dess har det kommit fram ytterligare info och uppgifter om de hemska biverkningarna som Gardasil orsaker. Skrämmande!!!

Lite info om vaccinet:

– Gardasil är inte ett vaccin mot cancer. Det är ett vaccin mot två slags humana papillomvirus-stammar (HPV) som i vissa fall kan leda till cancer hos vissa kvinnor. De andra två HPV-stammarna är mot genitala vårtor, som inte orsakar cancer.

– Det finns åtminstone 15 HPV-stammar som kan föranleda cancer. Gardasil-vaccinerade flickor/kvinnor kan alltså fortfarande få livmoderhalscancer på grund av de 13 andra stammarna som inte ingår i vaccinet.

– Vaccinet fungerar inte om personen redan är infekterad med någon av HPV-stammarna i vaccinet. Gardasil visat sig öka risken för cancer med 44,6 % om personen som vaccineras redan bär på HPV!

– Det inte finns några som helst bevis på att vaccinet skyddar mot cancer, eftersom man inte gjort några långtidsstudier.

– Vaccinet kan bana väg för andra HPV-stammar (som inte ingår i Gardasil) så att de blir mer virulenta i framtiden.

– När vaccinet testades användes aluminium som placebo. Aluminium är inflammationsframkallande och förstör blodhjärnbarriären så att gifter kan tränga igenom och skada hjärnan. På detta sätt föreföll vaccinet säkert eftersom vaccingruppen inte uppvisade signifikant mera biverkningar än placebogruppen.

Info ovan är från: Vaccin & biverkningar

Sveriges Radio: Misstanke om allvarliga biverkningar av Gardasil

Jag lägger även in en del från mitt tidigare inlägg här på Lifezone:

När min dotter var 11 år fick jag hem ett brev från hennes skola. Brevet handlade om GARDASIL! Ett vaccin mot HPV (humant papillomvirus). På läkemedelsverkets hemsida kan du läsa om hur, under hösten 2010, Socialstyrelsens beslutades om att tjejer i årskurs 5 och 6 ska erbjudas vaccination mot HPV.

Både som förälder och för min dotter så skräms man lätt upp av sjukdom och CANCER vilket gjorde att ett snabbt beslut togs hemma hos oss att det är klart att finns det ett ‘vaccin mot cancer’ (den snabba tolkning som vi gjorde) så är det självklart något som dottern ska ha.

Jag är ingen läkare, och inte utbildad inom sjukvården MEN jag vågar ifrågasätta och läsa på om saker  jag funderar kring. Som en ‘vanlig’ förälder med två döttrar så är detta en otrolig viktig fråga.

Mina funderingar:

Hur påverkas vår rädsla över våra barns hälsa?
Vilken makt har ‘myndigheter’ och vaccintillverkare (medicinindustrin) över oss?
Vilka är vinnarna i detta (ekonomiska vinster?)?
Blir man motarbetad för att man ifrågasätter/går mot strömmen? Och varför?

Jag kan säga så här, tycker du att jag överreagerar, inte tittar på konsekvenser av att INTE ta vaccinet, är envis, jobbig och ifrågasättande? Det finns massor med info om du Googlar lite, ta reda på själv kring den info som finns –  fundera över vad som passar dig och din dotter – är detta vaccinet värt den ENORMA risken den innebär? Inte för mina barn och inte i min värld!

Lisa berättade hur hennes klasskompis storasyster blev väldigt sjuk efter vaccinet, så sjuk att hon inte längre går kvar i skolan, jag går inte in på detaljerna där, men de är allvarliga.

Jag läste en artikel där läkaren Dr Diane Harper som är en av de ansvariga för tillverkningen och säkerheten och studierna kring dessa vccinationer. HON har gått ut nu, pga sitt samvete som hon säger, och varnar föräldrar och unga tjejer för vaccination mot HPV. Hon erkände vaccinationens fruktansvärda baksida under The 4th International Converence on Vaccination i Virginia. Hon var där för att prata om vaccinet och främja dess fördelar. MEN hon gjorde en hel omvändning och ville istället berätta ärligt om nackdelarna istället. Detta för att hon själv inte kunde sova på nätterna eftersom hon var medvetna om alla nackdelar och alla lögner som användes för att lura världen.

Dr. Harper förklarade att cancerrisken är extrem låg och att vaccinet har troligen INGEN effekt i motverkninga av cancer. 70% av alla HPV infektioner är självläkande utan behandling inom 1 år, och 90% läker inom 2 år. Alla provvaccineringar gjordes på barn från 15 år uppåt, och ändå är det från 9 år det vaccineras idag. Alldeles för många tjejer har dött av vaccinet, då var det 44 fall, idag är det en hel del flera.

Några flera biverkningar:
Barré Syndrome (förlamning) som även resulterar i kvävning.
Kramper
Blodproppar
Hjärnhinneinflammation

Att vaccinet ska skydda mot livmoderhalscancer är helt hypotetiskt. Trots det den marknadförs för…

Dr. Harper “There is no demonstrated relationship between the condition being vaccinated for and the rare cancers that the vaccine might prevent, but it is marketed to do that nonetheless.  In fact, there is no actual evidence that the vaccine can prevent any cancer.”  Läs här om Dr Harper

Jag vill lyfta frågan så att du som förälder tar ställning, läs på – det handlar om det bästa vi har: våra barn. Jag vill inte skrämma upp men jag vill lyfta fram alla föräldrars rätt och möjlighet att ta ställning!
Tro inte på allt…

Några berättelser och artiklar om effekterna av HPV vaccin:

Skriv gärna dina tankar kring detta inlägg. Det kan hjälpa flera att ta ett rätt beslut i en djungel känslor och beslut.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

9 Kommentarer + Kommentera

 • Hej och tusen tusen tack för din sida! All styrka och kärlek till dig// från en mamma som inte haft tid att Leta efter all info om detta viktiga ämne. Jag säger strängt ifrån att stoppa detta i mina barn.

  • Tack för din kommentar! Jag med säger stop till detta till mina barn!

 • gardasil har tex hos möss skapat inferlitet där främst thimerosal mercury
  ämne som bevisligen skadar bla äggstockarna och hos males sperman vilket gör att man blir misstänksam med den tidigare agressiva lobbyn till svenska flickor bla och i vissa stater i USA mandatoy alltså tvångsvaccinering av flickor vilket för tankarna mot genocide attemps.
  https://www.google.com/search?ei=0MOBXa7cKoOKrwSmpIpQ&q=thimerosal+infertility+ovaries&oq=thimerosal+infertility+ovaries&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.3..30i10.58695.78384..80059…6.0..0.132.1564.10j7……0….1………41j41i160j33i160j33i21.tpc660eROM8

 • Hej!
  Jag har läst igenom ditt inlägg och skulle vela meddela dig om att vaccinet inte bara är dåligt, utan det finns dem som faktiskt vill ta det. Det kan trots allt hindra sjukdomar, och det är ju en fördel, eller hur? Skulle du vela riskera att bli sjuk på grund av vaccinets få nackdelar?

  Det är självklart ditt eget beslut, man tvingas inte att ta vaccinet, men du behöver faktiskt inte oroa de som faktiskt vill ta det.

  • Jag riskerar inte mina döttrars livshälsa, det kan jag stå för. Det finns ytterst lite forsking kring vaccinet. Just igår lästa jag om ytterligare ett dödsfall pga ett vaccin!!!

   Viktigt med information tänker jag! Sen kan alla själv göra sina val! De som läser är inte dumma utgår jag ifrån, utan kan man läsa detta kan man söka sig vidare. Jag kör inte skämselpropaganda, utan alla kan själva ta reda på, viktigt dock att upplysa om olika åsikter och forskning. Alla läkemedel och vacciner är inte alltid ok! Det är viktigt att ifrågasätta och läsa på om hur kroppen kan påverkas. Så tänker jag.

   • Det är viktigt med källkritik och allt som skrivs om vaccinet behöver faktiskt inte vara sant. Du säger att det är viktigt att visa all forskning och det tycker inte jag att du gör, det ända av det jag har sett är negativa sidor av vaccinet.

  • Bra sagt Lex.

   Rätt beslut… Jag anser att detta inte är lämpligt att skriva på internet. Detta kan få föräldrar att välja bort vaccin som kan komma att hjälpa deras barn och man borde skämmas om man bidrar till det!

   • Viktigt med information tänker jag! Sen kan alla själv göra sina val! De som läser är inte dumma utgår jag ifrån, utan kan man läsa detta kan man söka sig vidare. Läste just om ytterligare ett dödsfall som är pga Gardasil! Kommer absolut fortsätta skriva om detta!

    • Det här är sådant som gör samhället svagt. Utan våra vacciner är vi sårbara och att bidra till det är inget att vara stolt och stå upp för. Det finns redan tillräckligt med liknande inlägg på internet du behöver inte vara en av de som bidrar till det dåliga.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »