Ändring på allt godis på leklandet

2015-01-20 8:25     2 Kommentarer    Kategori: Barn

IMG_0271.PNG

Det här gillar jag verkligen. Att man har möjlighet att påverka och förändra. Efter mitt inlägg på instagram, pekar på bilden nerdanför (och i bloggen) i söndags om den dåliga maten/fika/snacks-alternativen som finns på Karlstads Nöjesfabrikens Lekland så har leklandet själva svarat på inlägget.

De var intresserad av att hitta på lite andra mera hälsosamma alternativ i cafeterian och ville att jag skulle maila till den ansvariga. Sagt är gjort, och vi har bokat träff där jag ska ge tips om bra alternativ! Känns super najs måste jag säga!

Heja bra mat till barnen!

IMG_0270.PNG

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

2 Kommentarer + Kommentera

  • bra att du fick bra respons 🙂

    detta påminner mig om sjukhusmaten, ja inte en massa godis där förstås men när jag fick min son för 1½ år sen så fick man färdig paj till kvällsmat sedan, och frukosten var bröd, ett kokt ägg, sötad yoghurt eller vanlig fil har jag för mig, ja typ sånt. inte vad jag äter hemma. och inte konstigt om folk inte får igång magen, men istället för fett så fick man några plommon?! NÄR ska det bli ändring?! säger bara som så att hotellfrukosten nästa morgon på patienthotellet var ljuvlig 🙂

  • Inte bara till barn…till äldre också. Jag var på ett möte på ett äldreboende, där en förening brukar ha årsmöte. Det finns en kiosk i entrén och när jag synade sortimentet så fanns där i stort sett inget jag själv skulle köpa, oavsett ätandet av LCHF, förutom tidningar och ev. vykort. Det var ingen cafeteria. Det var typisk omogen frukt, saft, läsk, kakor, sötade yoghurtar, godis, ja, allt det typiska med lång hållbarhet. Jag frågade om det fanns något för “diabetiker” och hon såg helt frågande ut! Gissar att det är på liknande sätt på sjukhusens kioskutbud. Ska kolla vid tillfälle.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »