Inlagd på sjukhuset

2013-11-13 7:20     3 Kommentarer    Kategori: Barn, Hälsa & Sjukdom

20131112-194430.jpg

Under kvällen till tisdag (sent) fick min 17 åriga dotter kraftiga buksmärtor på höger sida… Misstänkt blindtarm (?)

Vi fick åka till akuten här i Karlstad och hon blev omhändertagen direkt (hon kunde verken gå, stå eller sitta)… Men hur det än är så tar det väldigt tid med alla prover och alla som ska klämma o känna. Hela 5 timmar satt jag i den mycket obekväma stolen (bild ovan) – alltså hela natten för att vara vid hennes sida.

Till slut blev hon inlagd och somnade med hjälp av smärtlindring, vilket var skönt för henne.

20131112-194422.jpg

Det blev dropp i armen vilket sköterskan förklarade var sockerdropp (till min stora förskräckelse) dottern var snabb att berätta att mamma var en LCHF’are… Men om jag har förstått så är Ringer Acetat en saltlösning och ej socker, så det kändes ändå bra när jag insåg det.
Givetvis var jag lite förberedd så i väskan fanns brieost och en tub majonnäs!

20131112-194450.jpg

20131112-194442.jpg

Under dagen igår försvann smärtan mer och mer och misstankar om blindtarm ändrades till en brusten cysta… Vi åkte hem mot eftermiddagen och somnade gott båda två på soffan vid brasan.

Plötsligt händer det och livet ändras. Leva nu, så är det bara!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

3 Kommentarer + Kommentera

  • Jobbigt när ens barn inte mår bra.
    Tänkte bara påpeka att ringer-acetat är precis som du skrev en saltlösning som är helt okej och ofarligt att använda om man som LCHFáre behöver dropp, däremot glucosdropp är ju ren sockerlösning som alltid är förstahandsval inom vården men inte så bra för oss LCHFáre så det gäller att vara tydlig att man inte vill ha det och hoppas att de lyssnar.
    Jag fick det under narkos i våras trots att jag sagt ifrån 🙁 och blev svullen i lederna, samlade på mig vätska och fick ont i kroppen som satt i flera dagar.
    Hoppas dottern kryar på sig, kram

  • God bättring och snabb återhämtning till er båda 🙂

  • Häls at hon kryar på sig. Det där med att sitta på sjukhus på dåliga stolar är bedrövligt satt mrd pappa i 11 timmar en gång var nästan invalid. Något jag inte förstår är de gånger jag varit på privatmottagningar har jag blivit erbjuden sköna fåtöljer att sitta i.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »