Viktiga barn – HANDBOKEN

Beställ boken HÄR

Min, och vår, viktigaste bok hittills och säkert en av de bästa bokköpen inom familjen.

Framförallt om du har barn som har en förkärlek till socker, är sockerberoende, behöver ändra matvanor, lider av övervikt, har en diagnos eller ‘bara’ för att ge dig som förälder konkreta tips till ett hälsosamt vardagsliv för din familj.

Viktiga barn – HANDBOKEN är fylld av inspiration och föräldrahandledning för att bemöta barn med övervikt, sockerberoende eller ett osunt förhållande till mat. Men också till dig som förälder allmänt, som söker stöd i din föräldraroll när det kommer till tydlighet, gränssättning på ett ödmjukt och kärleksfullt sätt samt föräldraledarskap.

Att vara förälder är en av livets viktigaste uppgifter. Men vilka krav ställer övervikt och/eller sockerberoende  på föräldraskapet? Hur kan Du göra till exempel när Ditt ena barn är överviktigt medan det andra är “normalviktigt”? Ska Du laga olika mat till barnen? Och är det rimligt att ha olika regler för syskon?

I familjehandboken Viktiga barn får du svaren på dessa och många andra frågor som rör kost och föräldraskap. Här finns massor av tips och inspiration till vardagshälsa för hela familjen. I boken får du också veta hur uppmuntrande föräldraskap leder till nya sunda vanor. Med mat lagad från grunden kommer du att främja både ditt eget och ditt barns välbefinnande.

Monique Le Roux Svalberg, mångårig författare inom ämnet kost och hälsa, (förskollärare, Montessoripedagog, förskolechef, NLP terapeut, Lic. kostrådgivare), har tillsammans med Anders Le Roux Svalberg, expert på beroendebeteende (Sociolog), skrivit en bok som kommer att underlätta en hälsosammare vardag för hela familjen.

Beställ en signerad kopia av boken här

Save