Så här ‘knäcker’ man ett strutsägg

2015-03-22 20:15     1 Kommentar    Kategori: Måltider, Tips

Ett strutsäggskal är tjockt o ägget går inte att knäckas på vanligt sätt. 

Msn måste borra med borr i både änderna o sedan blåsa ut själva ägginnehållet!

Rätt coolt!

   

     

Sen är det att krydda o vispa ihop med grädde… Smälta smör o steka äggröra, i omgångar. 

Rätt kul!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • Jag har följt Lifezone genom flera år. Det är länge sedan du har omtalat produkter från Tranhems gård. Betyder det att vanliga affärer nu har större sortiment att tillgå så att butiker som Tranhem har fått konkurrens eller är det andra orsaker?
    Undrar.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »