Ny vecka¸ nya utmaningar

2011-03-07 7:37     Kommentera    Kategori: Tips

Jag undrar hur många måndager under mina år som jag har ‘börjat om’! Varpå jag har ‘slutat’ fram mot torsdag eller fredag… Ibland har jag orkat i 2 veckor i streck. Vad är det med just måndag? Jag tror vi kopplar det till ‘ny’ vecka¸ nystart.

Numer är måndag¸ bara måndag för mig. En ny dag¸ en ny vecka men aldrig ‘nystart’.

DET är så skönt att slippa. Jag äter som jag gör¸ mår gott och behöver aldrig börja om. Mitt sockerberoende är under kontroll Och varje dag är njutning.

Men med det sagt så måste jag också säga att min vikt är ALLTID en kamp. Jag ökar i vikt extremt lätt och kämpar dagligen med att hålla vikten även om själva maten i sig är enkel.

Nu tar vi denna vecka¸ väljer att må gott och ser framåt. För er som börjar med nystart idag – se det som sista ‘nystarts’ måndagen. Heja er alla!

Ta inte detta som en pekpinne – jag har full förståelse att ‘börja på måndag’ och nystartardag. Det är bara att själv så är det väldigt skönt att kunnat bli kvitt den känslan och åter samma misslyckanden vid slutet av veckan. Med LCHF har jag kommit helt ifrån det beteende. Det är skönt. 🙂

Skön måndag och en härlig vecka på er alla bästa läsare!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »