Min kostdagbok, måndag

2012-01-09 22:59     Kommentera    Kategori: Tips

Det blev många kommentarer och önskemål om förslaget till min kostdagbok. Jag summerar på kvällen hur mina dagar ser ut. Så gott det går, även med bilder (oftast bara från min iphone dock). Jag kommer ej att väga det jag äter, utan ger ungerfärliga mått.

Mängden mat är ganska individuellt. Känn efter när du blir mätt. Sluta äta då. Känner du inte mättnaden efter en rejäl tallrik med mat, vänta 20 minuter, fortfarande hungrig då, då ska du äta mera, troligen mera fett framförallt! 🙂

Måndag 9/1 (dag 1)
(Jobbar 9-16.30, har Zumba 20-21)

Kl 9.15
4 skivor 31% ost med 4 tsk bregott
En kopp Rooiboste

Kl 12.15
Fläskfilegryta med oliver.
2 msk bregott till.

Kl 15
Ett halvt ägg
En kopp Rooiboste

Kl 21.20
1 dl salta maccadamianötter

Kl 21.40
Köttfärs (ca 160g) stekt i 2 msk kokosolja och kryddor, hällde på 1,5 dl grädde och en halv lök la jag till. Stekte runt och åt ur en soppskål.

Min dag och tankar:

Jag är inte så hungrig på morgonen, och vet att det är lunch på jobbet kl 12. Därför blir det bara lite till frukost.Till lunch åt jag det som är med på bilden, plus en halv sådan mängd till, och lika mycket smör till också.Jag visste att jag skulle ha ett Zumbapass på kvällen, jag kan aldrig äta innan träning, så jag tog ett halvt ägg på jobbet (det var över från mellanmålet).Efter passet var jag hungrig och saltsugen. Så nötter slank ner i farten medans jag fixade till maten. En enkel och snabb middag, mycket fett. Väldig mättande.

HÄR kommer kostdagboken att ligga – om du vill se flera dagar eller få ett helhetsbegrepp!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »