Kostdagboken – dag 2
Idag gick jag upp 6.30. Jobbar 7.30-16.30.
TISDAG (dag 2)
Kl 9.35
2 kokta ägg som mosades ihop med 1,5 dl riven fet ost (31%) och ca 30g smör.
En kopp Rooiboste (rött-te)
Kl 15
3 ostskivor med 3 tsk bregott emellan. En kopp te.
Kl 18.45
Laxfjärill med vitvinsgräddsås, smörwokade grönsaker och 2 msk smör ovanpå.
När jag jobbar heldag så blir det ibland lite mellanmål, jag tror det är bara för att alla (barnen) äter då, och känner jag efter så är jag lite sugen/hungrig. Men är jag inte med på mellanmålet så tänker jag inte att äta då.
Det är inga jättemängder jag äter, men jag blir ju inte proppismätt heller – det vill jag inte. Jag vill känna mig lagom nöjd. Och det gör jag. 🙂
Imorgon jobbar jag kortare dag…
1ti2fq