Blomkålssallad

2010-06-07 17:09     Kommentera    Kategori: Tips

4-6 portioner
ca 3/4 – 1 blomkålshuvud
1 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
15 cm purjolök
vitpeppar
(ev. en pressad vitlöksklyfta)

Koka blomkålen lätt, så att den är fortfarande fast (endast några minuter). Låt svalna en stund eller helt. Blanda i fraiche och majonnäs, peppar och skivat purjolök. Servera.

Gott till grillat nu på sommaren.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »