Vispad rosépepparsmör – LCHF godis!

2016-06-23 15:12     Kommentera    Kategori: Såser, Tillbehör

IMG_7484
Vispad rosépepparsmör är så otroligt gott!

Jag smälter ca 30-50 g smör och sedan vispar jag det ihop (lite åt gången) med ca 150-200g rumstempererat smör tills det blir fluffigt, sedan smular jag ner rosépeppar och vispar lite till. Ställ i kylen men ta fram i god tid före servering.

Jättegott till kött, kyckling, fisk och grönsaker! Prata om flexibelt 🙂

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »