Håller i sig! Resistentstärkelse…

2018-11-15 9:20     3 Kommentarer    Kategori: Kefir, Resistent Stärkelse

Nu är det över ett år sedan jag började med kefir och potatismjöl – resistentstärkelse. Jag kör ca 1,5 dl varje morgon med 1 rågad tsk ekologisk potatismjöl (inte alltid lätt att hitta, men det går). MAge och tarm funkar fantastiskt bra, och immunförsvaret på topp – inte varit sjuk på länge länge, verken förskyld eller annat, trots att de flesta runt om mig har insjuknat från och till.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

3 Kommentarer + Kommentera

  • Varför potatismjöl i?? Håller på och sla starta upp med både vattenkefir och mjölkkefir igen o slukar allt jag hittar! Vill försöka mig på kokoskefir då vi älskar kokos här hemma…

  • Är det eget kefir eller köpes?

    • Eget! Har kefirgryn som gror så bra, blir kanongott och hälsosamma bakterier flöder!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »