Egengjord crème fraiche

2018-04-24 21:36     Kommentera    Kategori: Såser

Otroligt gott!!! Slutresultat var fantastiskt!

Tack Ingrid Gedda för tips i facebookgruppen: Skönaböna!

Så här gjorde jag…

EGEN CRÉME FRAICHE

0.5 dl färdig egen kefir

5 dl ekologisk vispgrädde

Glasburk (ej helt stängd, eller med duk som lock)

36 timmar i rumstemp

Nomnom! 👌🏻❤️

Supergott, krämigt o lyxig! I min mening, mycket godare än vanlig cr fraiche!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »