Grönkålschips

2017-03-08 11:10     Kommentera    Kategori: Mellanmål / Snax / Fika

IMG_8821

Det här är tips på ett jättebra snax.

Jag rensar grånkålen från stammen, skäljer, torkar och sen lägger i en påse. På med olja (oliv eller raps) och kryddor (salt eller annan krydda). Värm ugnen till 180°C och lägg ut kålen på bakplåtspapper på en ugnsplåt. In i ugnen i ca 10-15 min, ha koll så den inte bränns men ändå blir krispig.

Hälsosamt och supergott!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »