LCHF påsksill! Apelsin & rosépepparsill

2011-04-22 18:35     Kommentera    Kategori: Recept


Jag har gjort en egen ‘påhittad’ sill som jag har tänkt skall stå och dra sig. Detta innebär att jag i nuläget vet ej hur resultatet blir! Men jag lägger ut receptet ändå ifa ngn mera vågar testa 🙂

Till en burk…

2pkt sill (420g) avrunnen
Rivet skal av 1/2 lime
Saften av 1 lime
Rivet skal av 1/4 apelsin
Saften av en apelsin
1 dl vit balsamvinäger
1 dl vitvinsvinäger
2 msk rosépeppar
1 msk färskmald svartpeppar

Blanda och låt stå i kylen… och hoppas på det bästa 🙂 *ler*

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »