Krämig kyckling i ädelostsås med citronsparris & sallad

2016-06-12 19:32     Kommentera    Kategori: Kyckling

IMG_7417

Det här var riktigt riktigt gott, enkelt, snabbt och smakrikt!

4 portioner

  • 4 kycklinglårfileér
  • raps eller kokosolja
  • smör att steka i
  • rivet skal från en citrion
  • 2 burkar smetana
  • 200 g gräddädelost
  • salt och vitpeppar
  • Gnid in kycklingen i citron och olja.
  • Bryn kycklingen i smör i en stekpanna.
  • Smula över ädelost och lägg i smetana (eller creme fraiche).
  • Puttra tills kycklingen är genomkokt.
  • Salta och peppra.
  • Servera med en sallad och citronsparrisCitronsparris
  • En knipa sparris
  • 1 citron
  • smör att steka i
  • salt och peppar
  • Rensa sparrisen.
  • Gnid in den i citron och kryddor.
  • Smält smöret i en stekpanna och fräs sparrisen i några minuter.

IMG_7419

IMG_7420

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »