Dragon- & dijonsenapssås

2017-07-06 18:15     Kommentera    Kategori: Kött / Fläsk / Korv

Otroligt gott är detta! Anders fixade middag…
Funkar med kyckling eller fläskfile eller annat kött för den delen!

Du behöver till 4 portioner:

4 kycklingfileér eller motsvarande mängd annat alternativ
smör
2 lök
3 dl creme fraiche
2 msk dijonsenap
1 msk dragon i vinäger
salt, peppar, vitpeppar, cayennepeppar
1 dl vispgrädde
purjolök

  1. Dela köttet och bryn i smör, lägg över i ett fat.
  2. Hacka lök och fräs i smör, tillsätt dragon och senap och rör runt i några minuter.
  3. Sänk värmen o lägg i creme fraiche och rör runt.
  4. Tillsätt resten av ingredienserna och köttet och låt sjuda tills köttet är klart, ca 10-15 minuter.
  5. Lägg i en form och garnera med purjolök.
  6. Servera med blomkål och sallad.
« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »