Bön- & baconlåda

2015-06-02 13:35     4 Kommentarer    Kategori: Kött / Fläsk / Korv

 

Enkelt och gott. Detta är en del jag kallar för snabbmat!

4 portioner
2 lök
2 paket bacon
5 champinjoner
1 påse frysta hericot verts
salt
cayenne peppar
persilje
currypulver
paprikapulver
2 msk vinäger
2 dl grädde
2-3 dl creme fraiche
2 dl riven ost
50 g smör

Smält smör och stek bacon. Hacka eller skiva löken och stek med när baconet börjat få färg. Skiva champinjoner och stek även dessa med i 5 minuter. Lägg i hericot verts och rör runt.

Tillsätt kryddor och grädde och creme fraiche. Låt puttra några minuter. Blanda i riven ost och servera. Gärna med sallad och tomater.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

4 Kommentarer + Kommentera

  • Hej! Va glad jag är som hittade din sida och detta recept när jag snabbt ville ha ett bra tips. Supergott var det!!

  • Finns olika stora påsar haricot verts. Hur många gram använde du?

    • Oj! Det är den mindre variant av påse. Är inte hemma så kan tyvärr ej kolla…

      • Tack för svaret. Gillar dina recept har båda dina böcker och lagar mycket mat från dem.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »