Sparris i ugn med parmesan och smör

2016-06-25 14:31     Kommentera    Kategori: Grönsaker / Sallad

IMG_7485

Tips på ett annat sätt att göra sparrisen (tack Anders!)

  • Rensa sparrisen (bryt av stjälken)!
  • Lägg upp sparrisen på en ugnsplåt eller i en ugnsform, men så de ligger fritt o ej på varandra.
  • Salta och peppra.
  • Riv över parmesanost och ta även några parmesanostskivor och lägg över.
  • Klicka på rikligt med smör lite överallat på sparrisen.
  • I ugnen i 20 min ca, 180°C.

Servera som tillbehör till fisk, kyckling eller kött!

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »