LCHF scones
6 st scones
1 ägg
100 g philadelphiaost
1 msk solroskärnor
2 dl mandelmjöl
1 tak bakpulver
Salt
Värm ugnen till 180 C
1. Blanda ihop ägg och ost.
2. Tillsätt övriga ingredienser.
3. Rulla till 6 st bollar och platta ut sedan.
4. Lägg på bakplåtspapper på en ugnsplåt
5. Grädda i ugn ca 15min, tills de får färg.
Hej hej…
Undrar om det behövs fiberhusk i ? Den blev jättelös med bara 1 ägg i eller mera mandelmjöl?
Tack på förhand!
Med vänlig hälsning
Madelene Hellman
Det funkar nog med fiberhusk, testa 🙂
Hej!
Det ska inte vara något fiberhusk i? Min smet blev jättelös. Och det är bara 1 ägg i: Eller ska det vara mera mandelmjöl?
Tack på förhand!
Med vänlig hälsning
Madde:-)
Ska absolut prova!
Men 1 tak bakpulver?;)
Det här kan inte vara rätt, smeten blev ju jättelös…
Förlååååt, skrev fel, det skulle vara 1 ägg!!! 🙁 Hoppas du kunde ‘späda ut’ med mera mandelmjöl?
Smeten blev väldigt lös tycker jag.
Sorry, jag skrev fel antal på äggen, det skulle bara vara ett ägg (skrev inlägget från mobilen och såg inte felet)… Ber så mycket om ursäkt, hoppas det gick bra och att du la till lite mera mandelmjöl då…
Dessa scones ser riktigt goda ut! Har inte bakat så mycket med just philadelphiaost i just bröd, vilket jag absolut ska börja göra!