LCHF PÅ RIKTIGT

Ät dig i form

Beställ en signerad kopia av ‘LCHF på rikigt’ direkt via Monique!

LCHFMonique skriver ett personligt meddelande i boken till dig eller personen som ska få boken och sedan skickas boken till anmäld adress.

Denna bok är modern, med nytänk, enkel att följa, fylld av praktiska tips, peppning och färdiga shoppinglistor.

‘LCHF på riktigt’ handlar om strikt LCHF med ökat fettintag för att få bästa resultat. Jag har testat metoden på mina 53 kunder som går min forumskurs – och de flesta har haft riktigt fantastiska resultat dessa veckor! Vilket gör att jag tror ännu mera på att boken kan ge inspiration och göra så att den som vill t.ex. minska i vikt kommer att lyckas!

LCHF på riktigt är en bok med 4 veckomenyer med recept, från morgon till kväll. Luncherna kan vara allt från rester till enkla lunchlådor som känns realistiska för den som är t.ex. mitt uppe i arbetslivet eller vill kunna ha en enkel lunch på hemmaplan.
Boken innehåller inga restaurangbesök. Inga efterrätter. Inget godis. Inget bakverk. Inga bär, alkohol, nötter eller choklad. Utan nu är det 4 strikta LCHF veckor! Du ska lyckas! Du kommer att lyckas, det är jag helt övertygad om.

Menyerna är enkla att följa, lätta att laga, det går snabbt att tillaga och varje dag är beräknad med antal gram fett, kolhydrater och proteiner du får i dig per dag när du äter enligt mina menyer. Kolhydratmängden överstiger aldrig 25 g/dag, men är ofta färre.

STOR NYHET inom kokboksvärlden:
Boken har  ‘TAGS’ ! För den som har en smartphone så kan du ta en bild med din mobil på en liten ‘tag’ och då får du hela veckans inköpslista direkt i mobilen (finns inför varje vecka)! Inköpslistorna finns även i boken, för att kopiera eller skriva av för den som vill hellre det. Det finns även en ‘tag’ där du får upp alla de (enligt mig) sämsta e-numren, direkt i mobilen. Samt en tag som tar dig till en videosnutt på mig med något budskap eller recept!

Men inte är det slut här inte…

Mera… Inför varje dag står dagens pepp längst upp på sidan – för att du ska behålla din motivationen och för att känna att positivt tänkande hjälper dig på vägen och ska peppa dig för att lyckas idag igen, varje dag!

Saker som tas upp är:

 • fett, kolhydrate, proteiner
 • hormoner
 • belöning och viktminskning
 • frukostvanor
 • ketoner
 • alkohol
 • mat att ha hemma
 • vardagstips för en lyckad viktminskning och en hälsosam kropp
 • veckomenyer för varje dag
 • shoppinglistor
 • peppning

‘LCHF på riktigt’ är just det – back to basics! Och förordet är skrivet av ingen annan än en av mina favorit personer som delar samma mening med strikt LCHF för att lyckas, Sten Sture Skaldeman.

Broccolisoppa med parmesan och olkory - 057

Chapter 3 (week one) - filler 8

Chapter 8 - Weight Chart etc 04

Double Page spread between chapters two + three - 16