I Sveriges Radio idag!

2018-01-17 21:44     1 Kommentar    Kategori: Barn, Media

På plats på Sveriges Radio för intervju idag. Igår uttryckte SSU politiker sig om hur det är typiskt för privata skolor att dra in på maten på barnens bekostnad!
Jag blev rasande!!!!

Jag som både jobbar på och driver “privat” – annars heter det: fristående, förskola där vi satsar mycket pengar varje månad på bra och hälsosam kost till barnen. Barnen får vara med och duka fram, de får ta maten själva – hur mycket de vill och maten är av hög kvalitet. Ekologiskt så gott det går att få tag på, bra råvaror, äkta varor och inget halv-fabrikat över huvudtaget.

Är det något vi satsar stort på så är det maten till barnen!!! 😡

Inte ok med såna fördomsfulla o ogrundade kommentarer offentligt som denna politiker Alexander Pålsson slängde ut sig, utan belägg eller fakta. Att dra alla fristående verksamheter på ett så generalliserande sätt gör att jag blev mycket upprörd. 

Jag kontaktade genast P4 och blev inbjuden till en motdebatt. Idag träffades vi i studion. Och självklart menade Alexander Pålsson inte sådan verksamheter som oss, utan alla andra!!! BARA DET!

Här finns inlägget att lyssna på, lyssna från 161 minuter in i länken:  http://t.sr.se/2FJxdK9

Save

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

1 Kommentar + Kommentera

  • Ja media älskar debatter som polariserar t.ex. privat kontra offentligt.
    Antingen eller, svart eller vit.
    Synd när verkligheten är mer komplex än så, tycker jag, som ändå tror på generell och offentlig välfärd.
    Offentlig eller privat du kan påverka “din” stuga mycket vilket som. Det kanske inte har så mycket med privat eller offentligt att göra.
    Trist när frågor “kapas” och blir ideologiskt styrda.

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »