Cabernet bog, minipizza och uppsminkad!

2017-03-19 20:47     Kommentera    Kategori: Media

En härlig dag med matlagning, njutning och fotografering! Vi är i mål, jag säger vi, för att Anders är minst lika aktiv och delaktig i detta som jag.

Idag blev det mini-pizzor – en helt perfekt snacks att njuta av bara så där eller att bjuda på som förrätt/tilltugg till fördrinken… Sjukt gott, verkligen.

Därefter gjorde vi Cabernetmarinerad bogstek. Den har legat i cabernet sauvingon över natten och sen varit i ugnen i ca 4 timmar. Otroligt gott, och till det gjorde vi chipotle och lime mos (blomkål) och grillad broccoli samt kokta rödbetor. Alltså vilken festdag – ja festhelg!

Sen gick vi ut och njöt med vänner och lite rödvin. Vilken helg! Dessutom har vi fått ordning på altan och suttit ute i solen.

Ha en fortsatt härlig söndagsafton!Kramisar <3


Save

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »

Lämna gärna en kommentar!

XHTML: Du kan använda dessa tagar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« Föregående inlägg  | Hem |  Nästa inlägg »